Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dy gjëra, e kanë ndëshkimin të shpejtë në këtë botë (para botës tjetër)

Dy gjëra, e kanë ndëshkimin të shpejtë në këtë botë (para botës tjetër)

 

Enes bin Malik (Allahu qoftë i kënaqur prej tij), përcjell se i Dërguari i Allahut (alejhi selam) ka thënë:

Dy gjëra, e kanë ndëshkimin të shpejtë në këtë botë (para botës tjetër):

Shtypja (arroganca) ndaj të tjerëve dhe mosrrespekti ndaj prindërve.
(E përcjell Hakimi për më tepër shih Sahih el Xhami me nr 28

(Visited 177 times, 1 visits today)