Quinta-feira, 30/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dy Fëmijë jetojnë 15 ditë në varrë!!

Dy Fëmijë jetojnë 15 ditë në varrë!!

Dy Fëmijë jetojnë 15 ditë në varrë!!

 

E lusim All-llahun xh.sh. që të ju shpërblejë dhe të ju forcojë gjatë leximit të kësaj ngjarjeje nga ngjarjet mrekulli hyjënore.
Kjo ngjarje ka ndodhë realisht në EGJIPT dhe është shfaqur në televizionin EGJIPTJAN në emisionin “Prapa Fshehtësive”
Një grua të cilës i ka vdekë burri gjersa ishte në muajt e parë të shtatzanis me fëmiun e dytë ndërsa ajo kishte një vajzë afërsishtë katër vjeqare,kur i ishte ofruar koha e lindjes kishte ndje në vete se nuk do të jetonte pas kësaj lindje,sikur po ndjente në vete se do të vdes gjatë lindjes së fëmiut të dytë,kishte kërkuar nga vëllau i saj që të përkujdeset për vajzen dhe foshnjën që do të lindë,ngase ajo ndjente që po e pret diqka e panjohur,dhe gjatë lindjes ajo vdes,ndërsa All-llahu xh.sh. e kishte furnizuar me një fëmijë.
Vëllau si saj pasiqë e varros të motrën kthehet në shtëpi me vajzen katër vjeqare dhe me foshnjën,kurse gruaja e tij nuk e pranon një diqka të tillë duke i thënë: ose ajo ose fëmijët e motrës së tijë në shtëpi,atëher daja i fëmijve ngritet natën dhe i merr të dy fëmijët e motrës me vete dhe drejtohet për në varreza,kur arrin te varri i motrës fillon ta hap varrin dhe e vendosë foshnjën në varrë por kur donë ta vendosë vajzen ajo qan e ai i jep asaj një lodër dhe i thotë:kur fëmija fillonë të qajë luaj me lodër e unë do të kthehem për të ju sjellë ushqim,dhe e mbyll varrin e largohet.

Në mëngjes gjersa një person ishte duke kaluar pranë varrit ndëgjonë një zë të lodres brenda në varr,frikësohet shumë dhe largohet me shpejtësi,prapë të nesërmen kalonë pranë varrit dhe ndëgjon të njëjtin zë të lodres,largohet me shpejtësi nga frika dhe fillonë të mendoj se qka mundë të jetë ajo që po ndodhë në brendësi të atijë varri.Kalonë një kohë e gjatë dhe ai nuk kalonë pranë atijë varri përfërsisht pesëmbëdhjetë ditë pastaj shkonë prapë pranë varrit dhe ndëgjon prapë të njëjtin zë,tubon një grup njerëzish dhe ju tregon për atë qka i ka ndodh.
Grupi i burrave shkojnë me të te varri dhe ndëgjojnë zërin e lodrës e hapin varrin (dhe këtu ndodh ajo që i rrënqeth trupat),shohin vajzën dhe foshnjën që të dy gjallë pranë kufomës së nënës së tyre.
Lajmërojnë policinë dhe përfaqësin e përgjithëshme dhe mjekun ligjor.
Kur është pyetur vajza e vogël se qka ka ndodhur,vajza ju tregon se qka ka vepruar daja i saj,kur është pyetur se si ka kaluar tër kjo kohë dhe ajo është e gjallë ndërsa ka qenë pa ushqim dhe pa ujë, vajza përgjigjet : Kur ka qajtë vëllau unë kamë luajtur me lodër pastaj është ngritë nëna nga gjumi dhe e ka ushqyer vëllaun pastaj prap ka fjetë,ndërsa unë kur kamë ndje uri ka ardhë një përson me rroba të bardha dhe më ka dhënë ushqim e është larguar.

 

Ndërsa kur është pyetur mjeku ligjor për gjendjen e kufomes,mjeku është përgjigjur se kufoma ka qenë e nxehtë sikur të ishte e gjallë e jo që kanë kaluar njëzet ditë pas varrosjes së sajë.
Policija ka burgos dajen e fëmijëve dhe gjykata ka ngritë padi ndaj tijë për varrim të foshnjës dhe fëmijës për së gjalli
Shpresoj që kjo ngjarje ju ka bërë të quditeni,dhe të jetë një mësim për ne të gjithë

(Visited 183 times, 1 visits today)