Quarta-feira’, 29/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DURO .. SE KA ZOT!!

DURO .. SE KA ZOT!!

10404316_1588327234770542_135848121191143137_n

DURO .. SE KA ZOT!!

 

Duro … se pas natës … vjen dita.

 

Duro … se pas shiut … vjen kthjelltësia.

 

Duro … se pas sëmundjes … vjen shërimi.

 

Duro … se pas pikëllimit … vjen gëzimi.

 

Duro … se ka Zot, i Cili gjithmonë të dëgjon,

 

të mbron dhe përkujdeset për ty, ngase Ai nuk të harron.

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

(Visited 102 times, 1 visits today)
Top