Sábado, 29/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Durimi

Durimi

Durimi

Durimi është përmbajtja e vetvetes nga zemërimi, një gjë e tillë shpesh është tepër e vështirë për epshin, porse një gjë e tillë është detyrim. Po qe se njeriu nuk bën durim nga zemërimi, atëherë mund të bjeri në mëkate të mëdha. I Dërguari i Allahut-paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të, i ka thënë një gruaje, e cila e ka thirrur të Dërguarin e Allahut-paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të, ta vizitojë djalin e saj në momentin e vdekjes, e ai u ka thënë për të, që ta këshillojnë me fjalët: “Urdhërojeni atë të bëjë durim e të shpresojë në shpërblimin e Allahut.”

 

(Visited 242 times, 1 visits today)
Top