Quarta-feira’, 29/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duhma e keqe nga goja

Duhma e keqe nga goja

goje era

Duhma e keqe nga goja

Nevojitet dy lugë mjaltë të përzihen në ujë, e mandej të vendoset në zjarr derisa të vloj dhe të krijohet avulli, dhe atëherë duhet thither avullin përmes hinkës që kthehet mbrapshtë mbi enë. Kjo përsëritet disa herë, e bashkë me këtë rregullisht përtypet dylli i bletës. Pas disa ditësh do të zhduket duhma e keqe nga goja.

(Visited 264 times, 1 visits today)