Segunda-feira, 25/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja qe thuhet para se te futesh ne banjo

Duaja qe thuhet para se te futesh ne banjo

banjo

Ka thënë Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem: “Pengesë mes xhinnit dhe vendeve të turpshme të njeriut kur dëshiron të hyjë në WC, është të thënët BISMILAH.” [Irvaul Galil, nr 50]

Po ashtu: “Allahume inni eudhu bike minel hubuthi wel habaithi – O Zot! Unë të kërkoj mbrojtje prej të ligjve dhe të ligave!” 

Pra Profeti salAllahu alejhi ue selem i kërkoi mbrojtje Allahut prej djajve meshkuj dhe femra.

(Visited 4,247 times, 5 visits today)
Tags:
Top