Quinta-feira, 18/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja që i çau tri palë Errësirat

Duaja që i çau tri palë Errësirat

Dëgjoni këtë dua madhështore e cila është Duaja që i çau tri palë Errësirat!
Allahu nuk e refuzon duanë tënde nese e thua këtë:

Thotë Muhamedi S.A.V.S :
Pasha Atë që shpirti im është në duar të Tij, nuk bën dua muslimani (me këtë lutje), veç se Allahu i përgjigjet atij.

Poashtu thotë: “A dëshironi t’u njoftojë për një gjë? Kur të zbret ndonjë vështirësi tek ndonjëri prej jush, apo ndonjë fatëkeqësi e kësaj bote, le të lutet me këte, e lutja e tillë do t’i ndihmojë që t’i largojë ato. I Dërguari [sal-lallllahu alejhi ve sel-lem] tha: “Ajo është duaja (lutja) e Dhen-Nunit (të cilën e ka bërë në barkun e peshkut):

“LA ILAHE ILA ENTE, SUBHANEKE, INNI KUNTU MINEDH-
DHALIMIN”
(Nuk ka Zot pos teje. Ti je i pastër nuk ke të meta. Unë i bëra padrejtësi vetes sime).

Transmeton Tirmidhiu dhe Hakimi hadithi është sahih

Prandaj shikoni dëgjoni deri në fund e më pas tregojuni të tjerëve inshaAllah kemi dobi. Allahu na i pranoftë duatë tona

(Visited 874 times, 1 visits today)