Terça-feira, 15/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja profetike per te semurin

Duaja profetike per te semurin

Duaja profetike per te semurin
BBISMIL-LAHI, BBISMIL-LAHI,BBISMIL-LAHIe pastaj të thotë shtatë herë: EUDHU BI IZZETIL-LAHI VE KUDRETIHI MIN SHERR-RRI MA EXHIDU VE UHADHIR (Kërkoj mbrojtje me fuqinë e All-llahut dhe mundësinë e Tij nga e keqja që më ka goditur dhe që i frikohem). (Transmeton Muslimi)

(Visited 1,260 times, 2 visits today)
Tags: ,
Top