Sexta-feira, 29/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja për largimin e panikut dhe qetsimin e trupit 

Duaja për largimin e panikut dhe qetsimin e trupit 

Duaja për largimin e panikut dhe qetsimin e trupit
Muhammedi alejhi selam, ua mësonte shokëve të tij këtë lutje para gjumit për largimin e panikut.

Kërkoj mbrojtjen e Allahut me fjalët e tij të përkryera, nga zemërimi i Tij, e keqja e robërve të Tij, nga ngacmimet e shejtanëve dhe prezenca e tyre.

(Visited 1,287 times, 1 visits today)
Top