Quarta-feira’, 22/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja pas përfundimit të abdesit

Duaja pas përfundimit të abdesit

duaja pas abdesit

? RINGJALLE NJË SUNET: Nr. 71 ? “DUA PAS PËRFUNDIMIT TË ABDESIT” ?

Profeti Muhamed, salallahu alejhi ue selem, ka thënë: Kushdo prej jush që e lexon këtë varg pasi të përfundojë marrjen e abdesit, për të hapen të tetë dyert e Xhenetit dhe ai mund të hyjë nëpërmjet cilësdo derë që dëshiron:

???? ?? ?? ??? ??? ???? ???? ?? ???? ??, ?? ??? ?? ????? ???? ??????

“Esh’hedu en la ilahe il-lAll-llahu vahdehu la sherike lehu, ve esh’hedu enne Muhammeden abduhu ve resuluhu.”

? Përkthimi: “Dëshmoj se askush nuk ka të drejtë të adhurohet përveç Allahut, i Cili nuk ka shok, dhe dëshmoj se Muhamedi është robi dhe i Dërguar i Tij.”

[Muslimi, 2/451]

•••? PËLQEJE, VEPROJE DHE SHPËRNDAJE SUNETIN E PEJGAMBERIT


Përktheu: Driton Xhezairi
Kontrolloi: Hoxhë Lulzim Susuri

(Visited 618 times, 1 visits today)
Tags:
Top