Quarta-feira’, 22/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja pas ngrënjes së ushqimit

Duaja pas ngrënjes së ushqimit

ushqimi duaja

DUAJA PAS NGRËNJES SË USHQIMIT:

(Elhamdulilahil-ledhi et’ameni hadha verezekanihi min gajri havlin mini vela kuevetin)

“Falënderimi i takon Allahut, i cili ma mundësoi ngrënien e këtij ushqimi dhe më furnizoi pa mundin dhe fuqinë time.”
(Sahih et Tirmidhi: 3/159)

(Visited 979 times, 1 visits today)
Tags:
Top