Terça-feira, 21/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja para mardhënies intime

Duaja para mardhënies intime

 

 

Një ndër qëllimet më fisnike të marrëdhënieve seksuale është sjellja në jetë e një pasardhësi të drejtë.Prandaj, është me rëndësi që bashkëshortët t’i luten Allahut që ta largojë shejtanin nga pasardhësi i tyre.
Ibën Abasi (Allahu qoftë i kënaqur me të) transmeton se i Dërguari i Allahut alejhi selam ka thënë:
“Kur ndonjëri nga ju dëshiron t’i afrohetgruas së tijpër të bërë marrëdhënie intime, le të thotë:
“Bismilah, Allahume xhennibnesh-shejtan, ve xhennibish-shejtane ma rezaktena!”
(Me emrin e Allahut, o Allah, na e largo djallin prej nesh dhe prej atij që do të na furnizosh me të!)
Nëse nga ajo marrëdhënie është e caktuar që të kenë fëmijë, shejtani kurrë nuk do ta dëmtojë atë. ”
Buhariu dhe Muslimi

 

 

(Visited 192 times, 1 visits today)
Tags:
Top