Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja ne raste kur te kaplon merzia

Duaja ne raste kur te kaplon merzia

brengat

Duaja ne raste kur te kaplon merzia

“O Zoti im, une jam robi yt, biri i robit Tend dhe i robereshes Sate, balli im eshte ne doren Tende. Vendimit e Tua mbi mua kalojne, i drejte eshte caktimi Yt mbi mua. Te lutem me cdo emer me te cilin e ke emeruar Veten Tende, apo qe e ke zbritur ne librin Tend, apo ia ke mesuar dikujt prej krijesave te Tua, apo qe e ke mbajtur te fshehur ne diturine Tende, beje Kur’anin pranvere te zemres sime dhe drite te gjoksit tim, heqje te pikellimit dhe largim per deshperimin.”

Ose edhe kete: “O Zoti im, kerkoj mbrojtjen Tende nga brengat dhe deshperimi, nga paaftesia dhe dembelia, nga koprracia dhe frika, si dhe nga zhytja ne borgje dhe mposhtja prej njerezve.“

(Visited 387 times, 1 visits today)
Tags:
Top