Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja më e vlefshme për syfyr ! (Duaja e syfyrit)

Duaja më e vlefshme për syfyr ! (Duaja e syfyrit)

Duaja më e vlefshme për syfyr ! (Duaja e syfyrit)

Duaja e syfyrit

Allah në këtë ditë, më afro kënaqësinë Tënde, më mbaj larg zemërimit dhe dënimit Tënd, më jap rastin t’i recitoj ajetet e Tua, në mëshirën Tënde, o më i Mëshirshmi i mëshiruesve!

Nesaiu transmeton se Resulull-llahi sal-lallahu alejhi ve sel-lem ka thënë: “Mos e leni ngrënien e syfyrit ngaqë është drekë e bekuar”.

(Visited 21,720 times, 1 visits today)