Terça-feira, 21/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja kur veshim rroba te reja

Duaja kur veshim rroba te reja

rrobat

KUR VESHIM RROBA TË REJA

????? ?? ????? ??? ??????? ????? ?? ???? ???? ?? ??? ??? ????? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??
“O Allah! Falenderimi të takon vetëm Ty, që më dhe mundësinë të vesh këtë rrobë të re. Të lutem Ty që të përfitoj nga të mirat e saj, për të cilat është për-gatitur ajo. Të lutem Ty, të më mbrosh nga të këqijat që mund të më vijnë nga përdorimi i saj.”

KUR ZHVESHIM RROBAT

??? ???? “BISMIL-LAH”
“Me emrin e Allahut (po e zhvesh këtë rrobë).”
PARA SE TË HYJMË NË BANJË

[ ??? ???? ] ????? ??? ???? ?? ?? ????? ????????
“O Allah! Me emrin tënd (më të mirë), kërkoj ndihmë nga Ti, që të më ruash nga xhindet dhe shejtanët.”

(Visited 289 times, 1 visits today)
Top