Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja kur të shihemi në pasqyrë dhe lutja kur frikohemi për shëndetin tonë

Duaja kur të shihemi në pasqyrë dhe lutja kur frikohemi për shëndetin tonë

Mburoja e muslimanit

Duaja kur te shihemi ne pasqyre

Mendjemadhësia:

Kur të shihemi në pasqyrë, që të mos marrosemi pas vetes tonë themi:

(( O Allah! Të falenderoj Ty që më bëre të bukur fizikisht. Bëje të bukur moralin tim ashtu si dhe trupin tim!)).

Duaja kur frikohemi nga semundjet

Frika nga sëmundjet:

((O Zot! Ma ruaj shëndetin tim në trup! O Zot! Ma ruaj dëgjimin dhe shikimin tim! Ti je i Vetëm dhe i Pashoq)).
-tre herë-

(Visited 554 times, 1 visits today)