Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DUAJA KUR MURMURON dhe DUAJA KUR BIE SHI –

DUAJA KUR MURMURON dhe DUAJA KUR BIE SHI –

DUAJA KUR BIE SHI –

**-All-llahumme sajjiben nafi`an-**

(O Zot bëje këtë shi të begatshëm të dobishëm)

DUAJA KUR MURMURON

– Subhanel ledhi juseb bihur ra’du bi hamdihi vel melaiketul min hifetihi. –

( I Lartëmadhëruar qoftë Allahu, të Cilin e madhëron mumrima me Falenderimin e Tij, dhe melaiket e madhërojnë Atë prej frikës ndaj Tij)

[Abdullah ibën Zubejri, dhe shehj Albani thotë se është me sened të vërtetë].

(Visited 578 times, 1 visits today)