Quinta-feira, 17/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja kur kemi dhimbje në trup! Fjalët që duhet të themi.

Duaja kur kemi dhimbje në trup! Fjalët që duhet të themi.

Është e zakonshme që gjatë jetës njeriu të pësojë dhimbje në trup. Në të shumtat e rasteve njerzit hutohen dhe nuk dinë çfarë të bëjnë.

Fjalët që duhet të themi janë:

Bismil-lah.(3 herë) E’udhu bil-lahi ve kudretihi min sherri ma exhidu ve uhádhiru. (7 herë)

Në emër të All-llahut. Kërkoj mbrojtjen e All-llahut me fuqinë e Tij nga e keqja e kësaj që ndiej dhe frikësohem.

Muslimi 4/1782.

(Visited 364 times, 1 visits today)
Top