Domingo, 28/11/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja e atij që teshtin

Duaja e atij që teshtin

Duaja e atij që teshtin

 

الْحَمْدُ لِلَّهِ

El-HamduLil-lah

Falënderimi i qoftë All-llahut

 

kurse vëllau i tij apo shoqëruesi le t`i thotë:

يَرْحَمُكَ اللَّهُ

JerhamukAll-llah

All-llahu të Mëshiroftë

 

e nëse i thotë: JerhamukAll-llah, (All-llahu të Mëshiroftë), ky le t`ia kthejë:

يَهْدِيكُمُ اللَّهُ وَيُصْلِحُ بَالَكُمْ.

Jehdikumull-llahu ve juslih balekum

All-llahu ju udhëzoftë dhe ua përmirësoftë gjendjen tuaj.

(Visited 263 times, 1 visits today)
Top