Sábado, 25/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja e atij që është i ngarkuar me borxhe

Duaja e atij që është i ngarkuar me borxhe

Duaja e atij që është i ngarkuar me borxhe

All-llahummek-finí bi halalike ‘an haramike ve agniní bi fadlike ‘ammen sivake.

O Zoti im, më bëj që të më mjaftojë hallalli Yt dhe të mos i afrohem haramit dhe më bëj të pasur me mirësitë Tua që të mos kërkoj prej tjetërkujt përveç prej Teje.

Tirmidhiu 5/560, “Sahih Et-Tirmidhi” 3/180.
Mburoja e Muslimanit

(Visited 1,678 times, 1 visits today)
Tags: ,