Quarta-feira’, 24/4/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja e ankthit dhe stresit ështëDuaja e ankthit dhe stresit është

Duaja e ankthit dhe stresit është:
‘‘O Allahu, shpresoj në mëshirën tënde, prandaj mos më lër të mbështetem në veten time as kur përplas qepallat e syve. Drejtoji të gjitha çështjet e mia. Nuk ka Zot përveç Teje”.

(Visited 588 times, 2 visits today)
Top