Quarta-feira’, 27/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja dhe bereqeti

Duaja dhe bereqeti

Duaja
Lute Allahun për bereqet! Nëse interesohesh rreth disa prej
duave të profetit Muhamed (paqja dhe mëshira e Allahut
qofshin mbi të!) do ta vëresh se Profeti bënte dua për bereqet.
Ne gjithmonë themi: “Allahu të bekoftë!” Mirëpo, qëllojani se
çfarë? Kjo është një prej burimeve të bereqetit! Gjithashtu, kur
je i ftuar në shtëpinë e dikujt, i Dërguari (paqja dhe mëshira e
Allahut qofshin mbi të!) na ka mësuar ta bëjmë duanë vijuese
për pritësin: “O Allah, bekoje për ata atë me të cilën i ke
furnizuar, fali ata dhe Ji i Mëshirshëm me ta.”

(Visited 108 times, 2 visits today)
Top