Quarta-feira’, 14/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dua shqip për prishjen e magjisë

Dua shqip për prishjen e magjisë

O Zot, magjinë nuk mund ta prish kush pos Teje, i Lartësuar qofsh dhe nyjet nuk i zgjidh kush pos Teje, i Lartësuar qofsh.

O Zot, nuk bëhet magjia pos me lejen dhe dijen Tënde dhe nuk prishet ndryshe pos me lejen dhe fuqinë Tënde,
O Zot, prishi të gjitha magjitë, O Zot, prishi të gjitha magjitë, të fshehta e të forta, të vjetra e të reja.

(Visited 3,482 times, 13 visits today)
Top