Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DUA QË DHEMBJEN TA NDJEJMË NE TË DY BASHKËRISHT!

DUA QË DHEMBJEN TA NDJEJMË NE TË DY BASHKËRISHT!

11659369_1605800059689926_3118347886738769683_n

 

Burri e shoqëronte gruan në dhomën e lindjes, e kur e pa se ajo ndjen dhembje, e vendosi dorën brenda gojës së saj, dhe i tha: Nëse ndjen dhembje, shtrëngoje dorën time me dhëmbët e tua!

 

Me të vërtetë, ajo çdo dhembje që e ndjente ia shtrëngonte dorën me dhëmbët e saj!

 

Pasi që doli nga salla e lindjeve, i pëshpëriti në vesh: Pse e bëre këtë?!

 

U përgjigj: Sepse të dua, dhe nuk dua që ta ndjesh dhembjen vet, pa mos e ndjerë edhe unë.

 

E vendosa dorën time duke qenë i bindur se, me sa fuqi do ta shtrëngosh dorën time dhe unë do ta ndjej dhembjen e shtrëngimit tënd, aq është edhe fuqia e dhembjes që ti e ndjen.

 

Dhe këtë e bëra sepse të dua shumë, dhe sinqerisht të kam dashur, dhe me lejen e Allahut, gjithmonë kam për të dashur!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 174 times, 1 visits today)