Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DUA PER PRISHJEN E SIHRIT TE SHTATZANIS

DUA PER PRISHJEN E SIHRIT TE SHTATZANIS

DUA PER PRISHJEN E SIHRIT TE SHTATZANIS

O Zot, magjinë nuk mund ta prish kush pos Teje, i Lartësuar qofsh dhe nyjet nuk i zgjidh kush pos Teje, i Lartësuar qofsh.
O Zot, nuk bëhet magjia pos me lejen dhe dijen Tënde dhe nuk prishet ndryshe pos me lejen dhe fuqinë Tënde, O Zot, prishe magjinë e vesveseve. O Zot, prishe magjinë e moslindjes. O Zot, prishe magjinë e dështimit të fëmijës. O Zot, prishe magjinë e shterpësisë. O Zot, prishe magjinë e gjakderdhjes.
O Zot, zgjidhe çdo nyje në mitër.O Zot, zgjidhi të gjitha nyjet. O Zot, digji të gjitha nyjet dhe pengesat në mitër

Rukjegjiu: Besim Misini

Perseriti keto lutje me dhjetera here me zemer e bindje cdo dite .

(Visited 232 times, 1 visits today)
Top