Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Drejtuar skamnorëve mirënjohës, drejtuar pasanikëve që nuk janë mirënjohës

Drejtuar skamnorëve mirënjohës, drejtuar pasanikëve që nuk janë mirënjohës

Drejtuar skamnorëve mirënjohës.
Drejtuar pasanikëve që nuk janë mirënjohës.

Mos u dëshpro nga ata që nuk janë mirënjohës e janë mohues ndaj Krijuesit të tyre ndaj Allahut subhanehu ve teala, hajri nuk dihet ku është për këtë shkak mos u dëshpro asnjëherë, nëse je më i varfër se ata të tjerët që nuk janë mirënjohës.
Allahu i Lartësuar thotë :
” Do të ishte më mirë për ty sikur të kishe thënë, kur hyre në kopshtin tënd: “Kështu ka dashur Allahu! Nuk ka fuqi përveçse nëpërmjet Allahut.” Nëse ti sheh se unë kam më pak pasuri dhe pasardhës, {39} dije, Zoti im, mund të më japë diçka më të mirë se kopshti yt, ndërsa në kopshtin tënd mund të dërgojë një shkatërrim nga qielli e të gdhijë rrafsh pa asgjë, {40} “(El Kehf)
Muharrem Jakupi

(Visited 129 times, 1 visits today)