Quarta-feira’, 4/8/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Drejtuar çdo zemreje të thyer 

Drejtuar çdo zemreje të thyer 

Drejtuar çdo zemreje të thyer

Edhe nëse rrethanat të vështirësohen, mos u dorëzo!

Lute Zotin e madhërishëm, se nëse Ai thotë: “bëhu” ajo bëhet!

Lutu me vendosmëri. Allahu në hadithin kudsij të ka premtuar:

“Pasha krenarinë dhe madhërinë Time do të ndihmoj, qoftë edhe pas një kohe!”

Përktheu: Qendra Kur’anore

(Visited 115 times, 1 visits today)
Top