Terça-feira, 7/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dr.Gëzim Kelmendi: Qeveritë e pasluftës shkatërruan arsimin, shëndetësinë dhe ardhmërinë e rinisë së Kosovës

Dr.Gëzim Kelmendi: Qeveritë e pasluftës shkatërruan arsimin, shëndetësinë dhe ardhmërinë e rinisë së Kosovës

Dr.Gëzim Kelmendi: Qeveritë e pasluftës shkatërruan arsimin, shëndetësinë dhe ardhmërinë e rinisë së Kosovës

Kryetari i Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi ka reaguar pas publikimit të programit për vlerësimin ndërkombëtar të nxënësve i njohur si PISA ku Kosovën e radhit në vendin e 68 në mesin e 72 shteteve

Ja reagimi i Kelmendit:

Këta që e shkatërruan arsimin në Kosovë, sot po derdhin lot krokodili për rezultatet e PISA.
Po këta janë që shkatërruan edhe shëndetësinë e Kosovës.
Po këta janë që shkatërruan ardhmërinë e rinisë së Kosovës.
Të gjithë e dimë, por edhe ju e dini, se kush e bëri këtë.
Qeveritë e pasluftës. Vet u bënë milioner, ndërsa ardhmërinë e popullatës tonë e hudhën humnerë.

Gëzim Kelmendi

(Visited 42 times, 1 visits today)
Top