Terça-feira, 18/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dobitë që sjell lëmosha në Botën e Amshueshme, janë:

Dobitë që sjell lëmosha në Botën e Amshueshme, janë:

Dobitë që sjell lëmosha në Botën e Amshueshme, janë:

– Lëmosha e atij që ka dhënë në këtë botë do të jetë fortifikatë, e cila do ta mbron dhënësin e saj nga nxehtësia e Ditës se Llogarisë.

– E lehtëson llogarinë në Ditën e Gjykimit.

– E rëndon peshoren e veprave të mira ditën kur nuk të bën dobi askush, vec asaj që ke punuar për Allahun e Gjithfuqishëm.

– Lëmosha të ndihmon që me shpejtësi dhe lehtësim ta kalosh uren e Siratit.

– Lëmoshëdhënësi ngritet në shkallët më të larta të Xhennetit.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Top