Segunda-feira, 10/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DOBITË E SHOQËRISË SË MIRË

DOBITË E SHOQËRISË SË MIRË

12027751_1638414856428446_7826899708113663887_n

DOBITË E SHOQËRISË SË MIRË

Nëse ata janë shokë për Allah.. do të donë.

Kur ti mungon nga ata.. i merr malli për ty dhe ju mungon.

Kur ti gabon.. ata ta tërheqin vërejtjen dhe të përmisojnë. 

Kur ata luten për vetveten.. të përmendin në lutjet e tyre.

Ata janë sikurse yjet! Nëse devijon anija jote nga deti i jetës.. ata të udhëzojnë.

Dhe nesër nën Arshin e Rrahmanit.. ata mëzi që presin të takojnë.

Allahu na bashkoftë mua dhe juve të gjithëve nën Arshin e Tij.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 35 times, 1 visits today)
Top