Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dobitë e senasë

Dobitë e senasë

senaja

Dobitë e senasë

Ka thënë profeti salallahu alejhi ue selem: Përdoreni senanë dhe senutin sepse në to ka shërim për çdo sëmundje veç vdekjes. Transmeton Ibn Maxheh , hadithi është i saktë.

1. Është vërtetuar në mjekësinë modern se senaja është një nga zbutësit më efikasë të barkut në raste kapslliku. Sepse ndikimi I saj fillon në zorrën e trashë dhe nuk shkakton problem në stomak dhe as në zorrën e hollë. Ajo lufton gjithashtu një numër virusesh.
2. Është vërtetuar gjithashtu se senaja është një pastrues i mirë i gjakut të njeriut.
Sot ajo përdoret në shëmë medikamente botërore dhe është shënuar në ligjet e medikamenteve europiane amerikane indiane dhe kineze si një nga bimët e rëndësishme.

Ajo ka shtrirje në përdorimin e brendshëm dhe të jashtëm të trupit. Në Indi është nxjerrë një medikament nga senaja i cili përdoret për pastrimin e gjakut.
Gjithashtu mjekët kanë zbuluar një përdorim të ri të senës për të luftuar viruset dhe rezultatet ishin 100% positive në luftimin e viruseve dhe ndalimin e zhvillimit të tyrë në trup.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Top