Terça-feira, 30/11/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dobitë e senasë

Dobitë e senasë

Dobitë e senasë.

Ka thënë profeti salallahu alejhi ue selem: Përdoreni senanë dhe senutin sepse në to ka shërim për çdo sëmundje veç vdekjes.

Transmeton Ibn Maxheh , hadithi është i saktë.

1. Është vërtetuar në mjekësinë modern se senaja është një nga zbutësit më efikasë të barkut në raste kapslliku.

Sepse ndikimi I saj fillon në zorrën e trashë dhe nuk shkakton problem në stomak dhe as në zorrën e hollë.

Ajo lufton gjithashtu një numër virusesh.

2. Është vërtetuar gjithashtu se senaja është një pastrues i mirë i gjakut të njeriut.

Sot ajo përdoret në shëmë medikamente botërore dhe është shënuar në ligjet e medikamenteve europiane amerikane indiane dhe kineze

si një nga bimët e rëndësishme.

Ajo ka shtrirje në përdorimin e brendshëm dhe të jashtëm të trupit.

Në Indi është nxjerrë një medikament nga senaja i cili përdoret për pastrimin e gjakut.

Gjithashtu mjekët kanë zbuluar një përdorim të ri të senës për të luftuar viruset dhe rezultatet ishin 100% positive në luftimin e viruseve

dhe ndalimin e zhvillimit të tyrë në trup.

(Visited 76 times, 1 visits today)
Top