Quinta-feira, 3/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dobitë e qumështit të bletës nënë

Dobitë e qumështit të bletës nënë

Qumështi i bletës1

Dobitë e qumështit të bletës nënë:

Është shumë i dobishëm për dobësinë seksuale sidomos tek burrat.
Kuron sëmundjet e mëlçisë. Hap oreksin tek të mëdhenjtë dhe të vegjlit.
Të mbron nga prekja e sëmundjes së diabetit. Kuron aneminë.
Kuron dizanterinë. Gjithashtu kuron edhe dhimbjen e kokës të natyrës migrenë.
Ndalon shtimin e kolesterolit në gjak. Vret mikrobet e dëmshme.
Kuron një numër sëmundjesh të lëkurës sikurse dhe zbut lëkurën.
Forcon imunitetin e trupit kundër sëmundjeve. Gjithashtu shton numrin e rruazave të kuqe të gjakut.
Lufton dobësinë trupore sidomos kur shkaktohet nga stersi.
Ka ndikim të mirë në mbylljen e plagëve dhe parandalon trombozat.
Forcon llogjikën dhe kujtesën etj dobi të shumta.

(Visited 82 times, 1 visits today)
Top