Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dobitë e lëmoshës

Dobitë e lëmoshës

sadakaja

Dobitë e lëmoshës

1- Engjëjt (melekët) luten që të shtohet pasuria edhe më shumë.
2- Shuan hidhërimin e Allahut.
3- Është shërim për çdo sëmundje.
4- Mbron nderin.
5- Zbukuron përfundimin tënd para vdekjes.
6- Të mbron nga zjarri i xhehenemit.
7- Hije për ty në Ditën e Gjykimit.
8- Begaton dhe shton pasurinë.
9- Zbut zemrën tënde.
10- Shlyen mëkatet dhe gabimet.
11- Lagron sprovat nga dorëdhënësi dhe familja e tij.

——————————-
Përshtati: Valdet Kamberi

(Visited 103 times, 1 visits today)
Top