Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dobitë e gjethes së Sidrit

Dobitë e gjethes së Sidrit

sidri

Dobitë e gjethes së Sidrit

Sidri dhe gjethja e tij janë ilaçe efektive dhe kanë dobi të çuditëshme dhe gjurmëlënëse kundra xhindëve, magjisë, syrit të keq, gjëndjes së keqe shpirtërore, stresit dhe gjëndjes së keqe mendore. Sidri dhe gjethja e tij në shumicën e rasteve përdoret si rukje Islame (këndim Kurani dhe dua profetike me ilaç). Në rukje përdoret sidri i bluar ose gjethja e tij. Gjethja më e mirë është gjethja e sidrit të Medines qytet në Arabinë Saudite, Pasi Pejgamberi Muhamed {paqa dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të} e ka përdorur gjethen e sidrit të medines dhe na ka këshilluar që ta përdorim atë. Sidri përmëndet dhe në Kuranin Famëlartë që eshtë pemë nga pemët e xhenetit në hijen e të cilës qëndrojnë të drejtët dhe të devotshmit. Allahu i Madhëruar thotë: “(Dhe ata të Dorës së Djathtë. Kush do të jenë ata të Dorës së Djathtë? Do të jenë në Sidrin (pemë në kufirin më të lartë) pa gjemba)”. El-Uakia: 28-29.

(Visited 173 times, 1 visits today)