Segunda-feira, 9/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dobitë e fatkeqësisë

Dobitë e fatkeqësisë

fatkeqesia

Ibën Rexhebi Allahu e mëshiroftë për dobitë e fatkeqësisë thotë:
1.Rikujton robin për mëkatet e tij, e ndoshta rikthehet dhe pendohet.

2.Heq ngurtësimin e zemrës, dhe fut butësisë në të.

3.Përul dhe gjunjëzon ndaj Allahut, e kjo për Allahun është më e dashur se shumë nga adhurimet e adhurueseve .

4.Përmbyllje, që e obligon robin të kthehet me zemër tek Allahu,duke qëndruar tek dyert e Tij me nënshtrim dhe lutje.

5.Fatkeqësia e ndalon zemrën e besimtarit të shikoj dhe anoj nga krijesat.

6.Fatkeqësia në zemrën e tij dërgon ëmbëlsinë e durimit apo kënaqësinë me të.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Tags:
Top