Sexta-feira, 28/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dobitë e dhikrit

Dobitë e dhikrit

Dobitë e dhikrit

1-Arrin kënaqësine e Allahut
2-Largon shejtanin
3-Zhduk ndjenjën e vetmisë
4-Shpërblimi i madh
5-Fshirja e mëkateve
6-Manifestimi i bkurisë në fytyrë
7-Zgjerimi i gjoksit
8-Vendosja e lidhjes ndërmjet njeriut dhe Allahut
9-Ruajtja e jetës
10-Kryerja e ibadetit më të ndershëm
11-Pengon kryerjen e mëkateve
12-E drejton zemrën kah Zoti i saj
13-Melekët të përmendin
14-Allahu të përmendë
15-Allahu të ruan
16-Largon mendimet e këqija
17-Të zgjatet jeta
18-Të pastrohet zemra
19-Mundëson lkryerjen e ibadeteve shtesë
20-Largon hipokrizinë(dyftyrsinë)

(Visited 76 times, 1 visits today)
Top