Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Do e paguash apo jo?

Do e paguash apo jo?

Një piktor i shquar, frekuentonte shpesh një restorant. Ai kishte dyzet vite që merrej me pikturë dhe shquhej për kreativitet. Një ditë, pronari i restorantit i kërkoi ti pikturojë një tufë trëndafilash për ta varur në muret e restorantit. Piktori ia pikturoi tablonë sipas kërkesës, por kur i tregoi çmimin e tablosë, pronari reagoi keq. I befasuar nga shuma, pronari e pyeti:”Si kërkon një shumë kaq të madhe, ndërkohë që tablonë e përfundove brenda disa minutave?!”

Piktori ia ktheu me qetësi:”E vërtetë që e pikturova brenda disa minutash, por janë minuta për të cilat kam shpenzuar dyzet vite përvojë dhe punë.” Mandej e pyeti:”Do e paguash apo jo?”

Pronari i restorantit refuzoi dhe piktori e grisi pikturën e tij.

(Visited 61 times, 1 visits today)
Top