Sexta-feira, 18/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Djali i vogël dhe nëna e tij….

Djali i vogël dhe nëna e tij….

Djali i vogël dhe nëna e tij….
Një djalë i vogël dhe nëna e tij ishin duke e kaluar një lumë…
Nëna i tha: Të lutem bir,kapëm për dore fortë.
Djali ja kthehu: Jo nënë,ti kapëm mua për dore.
Nëna e pyeti: pse? qka ka lidhje, ku është dallimi?
Djali tha:”Nëse un të kapi për dore dhe nëse diçka më ndodhë,mundët që un ta lëshoj dorën tënde,por nëse ti më kap mua për dore atëherë…
E di sigurisht se asnjëherë nuk do të më lëshosh dorën….
O Allah mbroj nënat tona,dhe shpërblej me xhennetul Firdeus.
Asnjëherë nuk mund tju shpaguajmë nënave tona atë që kan bërë për ne,por të pakten ne mundemi që të bëjmë dua per të,mund që të bëjmë dua që Allahu të ju japë të mira në këtë botë dhe në botën e amshuar.
Nënat me të vërtet janë një dhuratë nga Allahu,dhe e lusim Allahun që ti shpërbleje për durimin,dhe dashurinë që kan patur për ne.Amin

(Visited 29 times, 1 visits today)
Top