Domingo, 20/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dituria është një shok ngushëllues në kohët e vetmisë

Dituria është një shok ngushëllues në kohët e vetmisë

Dituria është një shok ngushëllues në kohët e vetmisë, është shoqëruesi më i mirë gjatë udhëtimeve dhe është shoku i brendshëm që ju flet në privatësinë tuaj.

Dituria është argumenti dallues i asaj që është e drejtë dhe asaj që është e gabuar, dhe është forca pozitive që do t’ju ndihmojë të kapërceni sprovat e rehatis, si dhe ato të vështirësive.

Dituria është shpata juaj më e fuqishme kundër armikut tuaj, dhe së fundi, është veshja juaj më dinjitoze në shoqërinë e shokëve tuaj të ngushtë.

– Muadh ibn Xhebeli:

[Hiljat-ul Awlija Wa Tabakat el-Asfija]

(Visited 55 times, 1 visits today)
Top