Terça-feira, 21/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ditë e vecantë – Martesa (Duaja për të martuarit)Ditë e vecantë – Martesa (Duaja për të martuarit)
martesa duaja
?????* Ditë e vecantë – Martesa *?????

Duaja për të martuarit:
“Baraka Allahu leke, ue baraka alejke, ue xhemea bejnekuma fi hajrin.”

Shqip:
”Allahu të dhëntë bereqet ty dhe pasardhësve të tu, dhe ju të dy ju bashkoftë në të mirë”.

 

(Visited 113 times, 3 visits today)
Tags:
Top