Sexta-feira, 29/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dita më e mirë që në të ka lindur dielli është dita e Xhuma

Dita më e mirë që në të ka lindur dielli është dita e Xhuma

Nga Ebu Hurejra radijAllahu anhu përcillet se i Dërguari i Allahut sal-lAllahu alejhi ve sel-lem ka thënë:

“Dita më e mirë që në të ka lindur dielli është dita e Xhuma. Këtë ditë është krijuar Ademi (alejhi selam), po në këtë ditë është futur në Xhenet, në këtë ditë është nxjerrur nga ai, dhe nuk do të bëhet kijameti vetëm se në ditën e xhuma.”

(Visited 102 times, 1 visits today)
Top