Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DITA MË E MIRË, NË TË CILËN LIND DIELLI

DITA MË E MIRË, NË TË CILËN LIND DIELLI

DITA MË E MIRË, NË TË CILËN LIND DIELLI

Pejgamberi sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem ka thënë:

“Dita më e mirë, në të cilën ka lindur dielli është dita e xhumasë.

– Në këtë ditë Allahu e ka krijuar Ademin,
– në këtë ditë e futi në xhenet,
– po në këtë ditë e nxori atë nga xheneti.
– Kijameti do të ndodh në ditën e xhumasë.” [Transmeton Muslimi]

O Zot ynë, lësho qetësi dhe lumturi mbi shpirtrat tanë…

(Visited 644 times, 1 visits today)