Terça-feira, 12/11/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dita e xhuma është dita më e mirë për pranimin e lutjeve

Dita e xhuma është dita më e mirë për pranimin e lutjeve

Hoxhë Mustafa Tërniqi

Allahu kërkon nga ne t’i lutemi Atij e të bëjmë dua vashdimisht. Ai është pranuesi i lutjes dhe mirësitë e Tij nuk kanë fund, ndërkohë dita e xhuma është dita më e mirë për pranimin e lutjeve.

Zot i Madhërishëm dhe Fuqiplotë ! Na lehtëso punët dhe na e cel shtegun e mirësive! Na i prano adhurimet dhe duatë tona në këtë ditë xhumaje dhe të gjithë muslimanëve kudo janë !

(Visited 45 times, 1 visits today)
Top