Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dita e Arafatit

Dita e Arafatit

Dita e Arafatit

Pejgamberi ﷺ ka thënë: “Nuk ka ditë që Allahu liron rob nga zajri më shumë se në ditën e #Arafatit”.
Pejgamberi ﷺ ka thënë:”Lutja më e mirë, është lutja që bëhet ditën e #Arafatit”.
Pejgamberi ﷺ ka thënë:”Zoti mburret para banorëve të qiellit, me haxhilerët në #Arafat, duke u thënë:”I shihni robërit e Mi! Kanë ardhur të lodhur e të pluhurosur nga skajet e largëta! Jini dëshmitarë se i kam falur!”
Pejgamberi ﷺ ka thënë:” Lutja ma e mirë është lutja e #Arafatit, kurse fjala ma e mirë që e kam thënë unë dhe Pejgamberët para meje: La ilahe il-lall-llahu vahdehu la sherike lehu, lehul-mulku ve lehul-hamdu ve huve ala kul-li shejin kadir”.

Hoxhë Bexhet Dernjani (Allahu e ruajt)

(Visited 489 times, 1 visits today)