Quarta-feira’, 27/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dita e Arafatit po mbaron

Dita e Arafatit po mbaron

Dita e Arafatit po mbaron, mos neglizhoni lutjet e ndryshme, përmendjen e Allahut dhe tekbiret se ato janë tepër të vlefshme.

Për sa i përket tekbireve mos u mjaftoni vec pas namazit por edhe në kohët e tjera, brenda dhe jashtë shtëpisë, brenda dhe jashtë xhamisë, në punë, në rrugë e kudo që shkoni. Tekbiret janë madhërim për Allahun por dhe udhëzim dhe ruajtje për besimtarët.

Allahu ekber, Allahu ekber, La ilahe il-lallahu vallahu ekber, Allahu ekber ue lil-lahil hamd.

hoxhe Mustafa Terniqi

(Visited 39 times, 1 visits today)
Top