Quinta-feira, 4/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DISA URTËSI DHE INFORMATA NGA STUDIME TË NDRYSHME

DISA URTËSI DHE INFORMATA NGA STUDIME TË NDRYSHME

11329991_1592541001015832_3158148988090059862_n

DISA URTËSI DHE INFORMATA NGA STUDIME TË NDRYSHME

 

Gjumi është ilaç për ta harruar dhembjen dhe problemet dhe çdo të keqe që i ndodh njeriut.

 

Studimet e nxjerra thonë se kur njeriu i shtyp ndjenjat e tij, kjo e bën të jetë më tepër armiqësor dhe ia dobëson imunitetin e trupit.

 

Shumica e studimeve kanë ardhur në përfundim se gjumi e përmirëson bukurinë.

 

Nëse e përdor emrin tënd të realët në botën e internetit, ti je person i qartë dhe nuk turpërohesh nga vetja, dhe nuk të interesojnë mendimet e të tjerëve dhe posedon vetëbesim të lartë.

 

Nga dhembjet më të ashpra; të humbësh një njeri e ai është i gjallë para teje dhe të ndjesh prezencën e një personi i cili ua largua dhe më nuk kthehet!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

 

 

(Visited 68 times, 1 visits today)
Top