Segunda-feira, 5/12/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Disa simptoma për sëmundjet shpirtërore

Disa simptoma për sëmundjet shpirtërore

magjia1

Dhimbja e vazhdueshme e kokës dhe e lukthit, vjellja rrallë apo shpesh copa të gjakut, zënia në frymë, mos mbushja me oksigjen, humbje të vetëdijes pa shkak apo edhe për cikrrima të paarsyeshme, shikimi në ëndërr magjistarë dhe gjarpërinjë duke e kafshuar, djersitja, nervozizmi, humbja e vetëdijes, të qajturit, të dridhurit (por) gjatë leximit apo dëgjimit të Kuranit, janë pa dyshim nga simptomet e prekjes apo goditjes nga e keqja e magjisë – sihrit – pohon Shejh Halid El-Hibshi kurues sheriatik i njohur në botë për problemet me rrënjë metafizike – shpirtërore të mësyshit, hasedit dhe magjisë.

Dijetari Halid El-Hibshi thekson poashtu se, nuk duhet bazuar vetëm tek një simptom, por duhet bashkuar të gjitha që të diagnostifikohet përfundimisht i sëmuri se nga çka realisht ai është duke vuajtur!