Sábado, 24/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Disa porosi nga Muhamedi (paqja e Allahut qoft mbi te) ne perzgjedhjen e gruas

Disa porosi nga Muhamedi (paqja e Allahut qoft mbi te) ne perzgjedhjen e gruas

gruaja

Disa porosi nga Muhamedi (paqja e Allahut qoft mbi te) ne perzgjedhjen e gruas:
1) Perzgjidhni(kerkoni per martese) te pastra per ju,martohuni me ato qe ju pershtaten(jan te mira dhe qe knaqeni me to).
2) Dunjaja eshte knaqesi,ndersa knaqesia me e madhe ne kete dunja eshte gruaja e mire(Transmeton Musilimi).
3) Gruaja martohet per kater gjera:per pasurine e saj,poziten familjare,bukurine e saj dhe fene e saj.Zgjidh fetaren se nuk do te pendohesh asnjehere (Buhariu 5090).
4) Ke e furnizon Allahu me grua te devotshme vetem se e ka ndihmuar ne gjysmen e fese se tij,atehere te kete frike Allahun ne gjysmen e mbetur.

(Visited 30 times, 1 visits today)
Tags:
Top