Terça-feira, 1/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Disa pengesa te sherimit:

Disa pengesa te sherimit:

Disa pengesa te sherimit:

1. Nxitimi ne kerkimin e sherimit.
2. Perdorimi i rukjes si eksperiment duke mos qene i bindur ne efektet e saj.
3. Shkuarja te fallxhoret dhe magjistaret qe ndoshta disa nga simptomat e semundjes i largojne me magji.
4. Nderprerja e pendimit dhe lutjeve ditore per situata te ndryshme.

(Visited 62 times, 1 visits today)
Top